Boomvrouw

Vanuit zachte kracht stevig verbonden met jezelf

lessenserie okt – nov 2022 voor vrouwen

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin iedereen in haar eigen situatie wordt uitgedaagd om te blijven staan.
Een grote uitdaging voor veel van ons. Want hoe blijven we staan in onze eigen waarheid terwijl er veel druk wordt uitgeoefend om je heen?

Deze tijd vraagt om zachte kracht, diep verbonden met de natuur.
Om te staan als een boom. Zacht wuivend in de wind, buigend in een storm, maar altijd in verbinding met de aarde door haar diepe wortels en met de hemel door haar kruin met bladeren en vruchten.

Hoe kunnen wij meer zijn zoals een boom?

In de lessenserie BOOMVROUW wil ik je meenemen in een proces naar hoe jij meer kunt zijn zoals een boom. Met technieken en chi-gongs vanuit de Healing Tao gaan we ons lichaam ontspannen en los maken om van daaruit op te bouwen naar de ijzeren hemd houding de Boom. We gaan leren om te blijven staan onder druk door oefeningen te doen in tweetallen en we gaan ervaren om in volle verbinding te staan met de natuur en met elkaar. Want bomen zijn altijd in verbinding met de bomen om hen heen door middel van hun wortels en schimmeldraden.

We trainen bewust buiten, om volledig de natuurkrachten om ons heen te kunnen ervaren. Na iedere les ontvang je een korte omschrijving van een oefening die je die week iedere dag kunt doen om de energie van de les vast te houden.


Reviews Boomvrouw

Esther -Lara
eigenaar van Lara holistische massage
www.laraholistischemassage.nl

De boomvrouwserie en de andere lessen waren erg inspirerend. Jouw liefdevolle begeleiding en zachte kracht in de oefeningen maakten de lessen nog rijker en een vreugdevolle belevenis. Jouw energie heb ik als heel prettig en uitnodigend ervaren.Ik kan iedere vrouw deze ervaring aanraden.

Kim
“Vorige jaar volgde ik bij Sandra de cursus Boomvrouw. Je doet oefeningen waarbij je het jezelf gunt om tot jezelf te komen, te voelen en rust en ruimte te ervaren. Sandra begeleidt je daarbij, waarbij je stapje voor stapje letterlijk en figuurlijk steviger gaat staan. Ze doet dat heel professioneel en kundig. De omgeving buiten in de duinen en onder de bomen dragen bij aan een bijzondere ervaring. Na de lessen voelde ik me veel meer ontspannen en lichter dan daarvoor. De cursus heeft me positief verrast”

Danielle Davidson
Kunstenares
www.danielledavidson.nl


Op positieve wijze kijk ik terug op de boomvrouw lessenserie. Heel fijn vond ik de rustige aandacht die we tijdens de lessen hadden voor onze houding. De kennis die Sandra daarbij deelde en het verschil die deze oefeningen maakten bij het uiteindelijk uitvoeren van de Boomvrouw was bijzonder om te ervaren. De begeleiding van Sandra is heel kundig en fijn.
Ik heb geleerd wat een kracht er uitgaat vanuit je houding. Ook merkte ik hoe dit je aanwezigheid en betrokkenheid beïnvloed. Dankjewel Sandra!

Praktische informatie

De serie zal bestaan uit vijf lessen van een uur op woensdagochtend in duinen bij de kwartellaan in Den Haag
data: voorjaar 2023
12, 19 april en 10, 17 en 24 mei 2023
maximaal 8 deelneemsters per groep

Vroege vogeltijd: 07:15-08:15
Verzamelen bij de kwartellaan om 07:00
Dit tijdstip is magisch, de wereld is echt nog in stilte en jij ziet de zon opkomen in de duinen en de vogels om je heen fluiten terwijl je je lichaam wakker maakt met zachte chigongbewegingen.
Stap uit je gewone routine en het zal doorstralen in je hele dag!

Gewone vogel tijd: 10:30-11:30
Verzamelen bij de kwartellaan om 10:15
Dit tijdstip is ontspannen, de natuur is volop wakker, je hebt alle tijd van te voren en daarna heb je nog een hele dag voor je liggen.

Lijkt dit je wat?

Laat me weten via een email of een appje dat je mee wilt doen.
Email: info@boomvrouw.nl 
telefoonnummer; 06-27140432
Kosten voor de serie zijn €85,- euro
Graag overmaken voor de serie start op:
NL20 TRIO 0786 7144 92 
op naam van J.E. Burggraaf

Solse Gat