Voorouders

labyrinth meisje van Yde Drenthe

Het voorouderpad
Vier verdiepingsdagen najaar voor vrouwen

Waarom contact met de onstoffelijke voorouders?

We hebben allemaal hele lange bloedlijnen, veel langer dan wij ons realiseren.
In de huidige tijd hebben we weinig aandacht voor onze voorouders en onze kennis over onze bloedlijnen is heel beperkt. We voelen ons graag onafhankelijk en vinden het een fijn idee dat we helemaal onszelf zijn los van onze bloedlijnen.

Vroeger was dat anders. Onze verre voorouders bouwden grote monumenten ter ere van hun voorouders. Het 5000 jaar oude monument Stonehenge is daar een voorbeeld van. Ook de hunebedden en grafheuvels in ons eigen land getuigen van voorouderverering.
Er werd intensief contact onderhouden met de onstoffelijke voorouders. Als bron van steun voor het leven en als bron van informatie voor de levenden voor ingewikkelde situaties. De voorouders stonden in contact met het universum en konden helpen.

Deze rituelen zijn we verloren en we besteden niet veel aandacht meer aan onze bloedlijnen.
Toch worden we op een onbewust niveau in ons dagelijks leven allemaal beïnvloed door onze voorouders, omdat ze hun dna, hun ervaringen, hun kennis en hun patronen aan ons door hebben gegeven, dat kan positief zijn, maar ook belemmerend.

Je aandacht richten op je voorouders en kennis over ze opdoen is helend. Je krijgt meer inzicht in familiepatronen en trauma’s of juist krachtige eigenschappen. Door dat inzicht kun je patronen doorbreken en op een bewust niveau dingen anders aanpakken.
Dan kan het voorouderveld een hele krachtige bron van hulp worden in je dagelijkse leven.

Zin om het voorouderpad te lopen?

In deze vier cursusdagen gaan we kennismaken met de verschillende vooroudervelden en ons bewust worden van ons eigen voorouderveld. We gaan technieken leren om contact te maken met het onstoffelijke en we gaan tranceoefeningen doen om inzicht te krijgen en te helen.

Alle dagen beginnen met chi-gongs vanuit de Healing Tao om diep verbonden te raken met ons lichaam, zodat we open en ontvankelijk zijn voor de sjamanistische rituelen om contact te leggen met onze  voorouders.

Ook gaan we een dag op excursie naar oude vooroudermonumenten in eigen land om daar de energie van de verre voorouders te voelen die verbonden zijn met onze geschiedenis van 2000-4000 geleden.

Ga je mee?

Ervaring Edith
Docent Ethiek


Met een glimlach blik ik terug op de cursusdagen ‘Het Voorouderpad’ die mijn verbinding met en dankbaarheid voor mijn voorouders vergroot hebben. Dagen met afwisseling; van focus en ontspanning, van naar binnen en buiten keren, van lachen en ontroering. De taoïstische oefeningen brachten mij ontspanning en een diepere connectie met mijn lichaam om vanuit daar de reis te maken naar mijn voorouders. Het blijft bijzonder hoe de sjamanistische oefeningen hierbij helpen, begeleid door Sandra’s warme stem, haar authentieke menszijn en natuurlijk de drum.Ervaring Janneke
Grafisch vormgeefster

Voor iedereen die geinteresseerd is in sjamanisme en meer wil weten over het voorouderveld. Sandra heeft veel ervaring en kennis op dit gebied en ze is gewoon erg goed in wat ze doet. Ze begeleidt zowel de groep als individuen op een heel prettige, pure en mooie manier.
Het zijn intensieve dagen die me compleet uit de waan van de dag haalden en een breder perspectief op mijn leven en mijzelf gaven, dagen waarin ik in een andere realiteit stapte. Op sporadische momenten voelde het als een gekke film waar ik met verbazing naar zat te kijken, maar voornamelijk was het een wonderlijke wereld die voor me open ging.
Praktische informatie voorouderpad

Cursus vier dagen van 10:00-16:00
Locatie:
Zee van Licht Den Haag
Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden via:
info@boomvrouw.nl
tel: 06-27140432
Kosten voor vier dagen; €425,00
Losse dag €120,-Data 2024
zondag 17 november
zondag 8 december
zondag 12 januari 2025
zondag 18 mei 2025

Dag 1
Openen van het lichaam naar aanwezigheid in het lichaam en ontvankelijkheid voor het contact leggen met voorouders en spirits dmv healing tao oefeningen
Oefening waarbij we steun gaan ervaren in het fysieke lichaam.
Oude sjamanistische techniek waarbij we de directe voorouders gaan helen en je ook thuis op ieder moment verbinding kunt maken met je voorouders.

Dag 2 2024
Openen van het lichaam naar aanwezigheid in je kern. Ontspannen van de psoas waardoor je diepe verbinding kunt maken met je lichaam en van daaruit naar de voorouders.
Sjamanistische oefening waarbij je inzicht gaat krijgen in de kwaliteit van je vier bloedlijnen.
Lopen van een van de bloedlijnen

Dag 3 2024
Openen van het lichaam naar aanwezigheid in je kern. De kracht gaan ervaren in je eigen lichaam van een boom, jouw stamboom.
Sjamanistische helende trancereis naar jouw stamboom
Vlechten voor voorouders

voorjaar 2025 (excursie )
Bezoek aan vooroudermonumenten in Nederland.
Ervaren en voelen van voorouderenergie.
In deze tijd van het jaar is het vaak al prachtig weer en kunnen we op de Hilversumse Heide volop genieten en ervaren van oeroude krachtplekken van onze voorouders. Een magische ervaring. Op de plek zelf zullen we we nog een sjamanistische oefening doen voor het opschonen van de bloedlijn.

Mijn leraren
De technieken van de Universal Healing Tao heb ik geleerd bij Dirkje Veltman uit Rotterdam, senior instructeur Healing Tao. De sjamanistische technieken heb ik mogen leren van Linda Wormhoudt uit Amsterdam. Beide prachtige en zeer ervaren leraren. Blij en dankbaar ben ik dat ik hun kennis door mag geven in deze lessen.