Natuurcoaching

Wil jij meer inzicht krijgen in een situatie of probleem waar je mee zit? 
En spreekt het je aan om dit te benaderen met behulp van oude sjamanistische technieken die diep verbonden zijn met de natuur?
De natuur slaat letterlijk een arm om je heen. In deze vorm van coaching ga je zelf de natuurkrachten ervaren en hoe je ze in kunt zetten in je leven. Ook leer je chigongs vanuit de Healing Tao die passen bij jou op dat moment om jezelf te ondersteunen.
We stemmen af in het moment wat het meest passend is.

Het is mogelijk om een enkele  afspraak te maken of een serie van meerdere afspraken. Een afspraak duurt ongeveer twee uur.

We werken buiten in de natuur. Handig is om warme kleding aan te doen, vergeet niet warme voeten, warme handen en een koel hoofd.

Ervaring Daniëlle
Kunstenares
www.danielledavidson.nl


Op een hele prettige begeleidende manier geeft Sandra met haar natuurcoaching de ander ruimte, kracht en inzicht. 
De ruimte die ontstaat is positief en geeft vertrouwen, waardoor het probleem niet zo problematisch meer is, het veranderd in iets waar je aan kan werken. Zo kan dit resulteren in het krachtiger en meer geaard voelen, dit heb ik zo ervaren. Onderdeel van deze coaching zijn oefeningen, waarin de elementen worden betrokken. Dit geeft verschillende kijkwijzes en sturing. Deze oefeningen vond ik heel praktisch en in connectie met het leven zelf. Vaak heb ik deze kracht nogmaals gevoeld door bepaalde oefeningen na de coaching zelf te doen. 


Dank je wel Sandra voor deze positieve ervaring. Het heeft me echt verder gebracht. Ik kom graag nog eens bij je terug.

Je kunt een afspraak maken via mail;
info@boomvrouw.nl
Telefoonnr: 06-27140432
Kosten voor een individuele afspraak zijn €90,00
Kennismakingstarief: €75,-

Ervaring Janneke
Grafisch vormgeefster

De sjamanistische wandeling die ik met Sandra in Scheveningen heb gemaakt was een heel mooie en bijzondere ervaring.
Ik kreeg in deze eerste sessie gelijk meer inzicht in wie ik ( nog meer ) ben en ik kwam op eigen kracht tot een heel nieuw inzicht wat zeer verhelderend en fijn was en mijn nieuwe kracht heeft gegeven.
Hier was ik nooit zonder deze methode en de adequate begeleiding van Sandra gekomen.
Het voelde veilig, open en alles mocht er zijn. En het voelde warm, ondanks de koude wind op het strand en de koude duik in de zee waarbij ik nog iets overwon!

Ietsje dichter bij mijzelf gekomen.