Welkom


Ben jij op zoek naar meer balans, helderheid en verbinding met je ware natuur?

Dan heet ik je van harte welkom bij Boomvrouw

Bij Boomvrouw ben je welkom voor het openen van nieuwe poorten naar jezelf vanuit je lichaam, naar je natuurlijke staat van zijn, naar je voorouders, naar heling van lichaam en ziel, naar de bron.

Boomvrouw opent poorten vanuit een diepe verbinding met de natuur en de bron, vanuit het besef dat wij met ons lichaam het hele universum zijn en alles wat daarin is.
Onze natuurlijke staat van zijn.

Heel gewoon.

En toch ook niet, want de maatschappij van nu zorgt er voor dat we er niet meer bij kunnen.
Bij Boomvrouw breng ik je stapje voor stapje terug naar het ervaren en en voelen van die verbinding, zodat jij weer kunt gaan leven vanuit jouw volledige potentieel in verbinding met je lichaam en de bron.


De Healing Tao, sjamanisme en srt zijn de instrumenten die we gebruiken om deze reis te maken. Dit gaat op een hele aardse en concrete manier, die heel tastbaar en ervaarbaar is voor iedereen, ook als je hier geen ervaring mee hebt.

De Healing Tao vindt haar wortels in China en is een prachtige manier om je lichaam te verbinden met al wat is en het te helen door haar terug te brengen in haar oorspronkelijke frequentie door middel van zachte chi-gongs.
Zie lichaam en natuur.

Het sjamanisme is een manier om verbinding te leggen met het onstoffelijke, dat wat we niet kunnen zien maar wel heel goed kunnen voelen en ervaren.
Zie voorouders en jaarwiel.

Spiritual response therapy werd ontwikkeld in de jaren negentig door Robert Detzler in Amerika. Srt maakt de ziel vrij en zuiver en geeft de ziel werkelijk de mogelijkheid om te leven vanuit je volledige potentieel, zonder koorden naar een onbewust verleden in welke vorm dan ook.
Zie zuivering van de ziel

Nieuwsgierig geworden?
Wees Welkom!

Kijk naar de mogelijkheden en voel wat bij jou resoneert.