Wie ben ik

Mijn naam is Sandra Burggraaf, moeder van twee dochters van tien en vijf jaar oud.
Mijn achtergrond is veelzijdig; na een studie architectuur in Delft ben ik van het architectenvak naar ambachtelijk kunstenaarschap gegaan omdat ik meer met mijn handen wilde creƫren. Daarna ben ik dat gaan combineren met sociaal ondernemerschap omdat ik heel graag wat wilde betekenen voor vrouwen in de maatschappij met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ontstond Stichting Vrolijk Werk, waar we met elkaar vilten designproducten maakten en het hele viltproces van schaap tot eindproduct zelf deden.

Tien jaar geleden veranderde mijn leven door een medische complicatie die ik net overleefde. Daarbij kwam ik in aanraking met de eenheid, de bron en de voorouders.
Dit was een prachtige spirituele ervaring die alles veranderde. Tegelijkertijd was het het startpunt van een lange reis naar heelheid van mijn lichaam na deze complicatie.
De Healing Tao kwam op mijn pad en via zachte chigongs kon mijn lichaam langzaam weer in balans komen. Na een aantal jaar trainen begon ik opleidingen te volgen bij Dirkje Veltman in Rotterdam, de Dao voor de Vrouw. In de laatste paar jaren ben ik mij gaan verdiepen in het sjamanisme van West Europese grond bij Linda Wormhoudt, om meer voeling te krijgen bij de onstoffelijke wereld en de oude natuurtradities van onze voorouders.
Door heling te zoeken in het fysieke lichaam, de natuurkrachten, de bloedlijnen en de onstoffelijke wereld ontdekte ik meer en meer over mijzelf.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring neem ik je dan ook graag mee om via zachte chi-gongs en oeroude sjamanistische tradities meer in balans te komen, het lichaam te helen en helderheid te gaan ervaren en zo steeds meer je eigen pad te bewandelen.